مارکت 98

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

مارکت 98

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

پایان نامه: بررسی عوامل بیماری زای قارچی و باکتریایی زیتون (فایل ورد)


            بررسی عوامل بیماری زای قارچی و باکتریایی زیتون و مروری بر پژوهش های انجام شده در این زمینه چکیده عوامل بیماری زای قارچی و باکتریایی از مهمترین عوامل کاهش تولید زیتون در دنیا محسوب می گردد. حرف تدقیق به اهمیت این محصول، در راستای اجرای برنامه های توسعة کشت زیتون، مطالعات و تحقیقات همه جانبه‌ای در استان های کشور انجام شده است. باغات زیتون کشور و نیز باغات مادری زیتون درشهرستان طارم علیا حقیقت در استان زنجان که کانون تولید قلمه و درختچه زیتون در کشور ا ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.