
فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات:149 فهرست مطالبعنوان صفحهخلاصه فارسی 1مقدمه: 3فصل اول: زمینه پژوهش و مروری بر اپیدمیهای رخ داده از شیر 5فصل دوم: کلیاتی باب خصوص بستنی 182-1: تاریخچه بستنی 192-2: تعریف بستنی 202-3: ارزش غذایی بستنی 222-4: مواد تشکیل دهنده بستنی 24 2-4-1: چربی 24 2-4-2: مواد جماد غیر از چربی 25 2-4-3: قند 27 2-4-4: مواد امولسیون کننده 29 2-4-5: مواد پایدارکننده 29 2-4-6: مواد طعم دهنده 30 2-4-7: مواد رنگ دهنده 302-5: فرآیند تولید بستنی 30 2-5-1 ...