مارکت 98

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

مارکت 98

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

پایان نامه بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات:149         فهرست مطالبعنوان صفحهخلاصه فارسی 1مقدمه: 3فصل اول: زمینه پژوهش و مروری بر اپیدمیهای رخ داده از شیر 5فصل دوم: کلیاتی باب خصوص بستنی 182-1: تاریخچه بستنی 192-2: تعریف بستنی 202-3: ارزش غذایی بستنی 222-4: مواد تشکیل دهنده بستنی 24 2-4-1: چربی 24 2-4-2: مواد جماد غیر از چربی 25 2-4-3: قند 27 2-4-4: مواد امولسیون کننده 29 2-4-5: مواد پایدارکننده 29 2-4-6: مواد طعم دهنده 30 2-4-7: مواد رنگ دهنده 302-5: فرآیند تولید بستنی 30 2-5-1 ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.